Publicerad 17 januari, 2017

Fastmax bygger nytt på Viared Norra i Borås

Fastmax Holding AB bygger 800 kvm nya kontorslokaler åt C Land Logistics AB på Viared Norra. C Land Logistics AB startades 2011 av Jonas Olofsson och Henrik Bengtsson. Som ett neutralt och fristående logistikföretag samarbetar C Land med världens främsta flygbolag och rederier för flyg och sjötransporter till och från världens alla kontinenter.

”Vi tror att våra kunder vill ha en flexibel logistikpartner som fritt kan välja den transport och logistiklösning som passar dem bäst och som har kompetensen att se över hela det logistiska flödet. Vad vi vet är att en nöjd kund är vår främsta tillgång. Vi vet också att vårt personliga engagemang kan vara den avgörande skillnaden mellan att vara riktigt bra eller att bara vara.”, säger Jonas Olofsson, VD på C Land.

Fastmax Holding AB är ett fastighetsbolag som utför nyetableringar samt förvaltar fastigheter i Sjuhäradsbygden. Affärsidén är att investera i/nyetablera kommersiella fastigheter samt förädla, utveckla och förvalta dessa. Fastmax ägs av entreprenörerna och Boråsarna Magnus Bengtsson och Krister Lundgren som båda har en lång historia inom Borås näringsliv.

Satsningen på Viared Norra gör nu att C Land kan vidareutvecklas och har möjligheter att växa utan att behöva flytta. Läget intill R40 vid infarten till Borås, med sitt fantastiska skyltläge passar oss perfekt, säger Jonas Olofsson, VD på C Land. Tillsammans med Fastmax skapar vi en arbetsmiljö som vi anpassar från grunden och det är mycket inspirerande för oss alla på C Land.

Vi byggde fastigheten 2015 och de 800 kvm som C Land kommer att hyra har fram till nu bara varit en råyta. Vi har haft ett antal olika uppslag men vi ville vänta tills vi hittade rätt samarbetspartner och det känns verkligen bra att utveckla lokalen ihop med C Land, säger Krister Lundgren, partner på Fastmax.