En central plats för ditt bolag

Oavsett om du är enskild företagare, ett fåtal i ett mindre bolag eller en del av ett större företag med utgångspunkt i Borås passar Fastmax kontorshotell perfekt. Här finns basen redan på plats med snabbt internet, härlig gemenskap och möteslokaler som ger dig möjligheten att ta ditt företag till nästa nivå. Vår målsättning är att alltid vara en kompetent och lyhörd hyresvärd utan långa ledtider eller krångel.

Gemenskap.

Våra kontorshotell har sedan länge byggt på gemenskapen mellan olika individer och företag vilket skapar en härlig blandning av erfarenheter och ger dig stora möjligheter att nätverka. På våningsplan 6 och 7 erbjuds gemensamma ytor såsom lounger, konferensrum och pentryn som du delar med andra företag i en inbjudande atmosfär. Nedan kan du läsa mer om vad som ingår som hyresgäst hos Fastmax.

Centralt

Kontorshotellen på Fabriksgatan 11 ligger centralt i Borås

Snabbt Internet

Bredband via fiber ger en snabb och stabil internetanslutning

EL

EL ingår i hyran

Tillgänglighet

Tillgång till kontoret dygnet runt

Mötesrum

Tillgång till gemensamt mötesrum som kan bokas

Värme

Värme ingår i hyran

Fastighetsskatt

Fastighetsskatt ingår i hyran

Lounger

Avslappnande gemensamma sittgrupper

Vad finns ledigt?

Nedan finner du en interaktiv planskiss där du enkelt kan se vilka kontorsrum som är lediga i våra populära kontorshotell. Alla gulmarkerade rum är lediga. För musen över respektive rum för att få reda på storlek och pris och vill du ha ytterligare information klickar du dig vidare. Har du andra önskemål och vill att vi kontaktar dig klickar du här.

Ledigt
Kommande
Uthyrt
Ledigt
Kommande
Uthyrt

Lämna ditt intresse om att hyra ett kontorsrum.

Ange dina uppgifter nedan och vilken storlek du är i behov av. Vi återkommer snarast möjligt med förslag på lediga rum som passar dina behov.

Bli kontaktad (Kontorshotell)

Kolumn 1

Önskad storlek

Kolumn 2