Publicerad 18 juni, 2020

Fastmax anpassar 2600 kvm åt Golvimporten på Elementgatan 14, Viared, Borås.

När det stod klart att Golvimporten behövde nya lokaler för sin expansion fick de under försommaren 2020 kontakt med Fastmax som nu anpassar både kontor och lagerytor. Golvimporten har tecknat ett tioårigt hyresavtal och tillträder sina nya lokaler den 1/1 2021.

Golvimporten, som startades redan 1965, erbjuder ett helhetskoncept med ”Säljande golv®”, där de erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive servicetjänster som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Pierre Nilsson, huvudägare och styrelseordförande på Golvimporten:

”För Golvimporten innebär förhyrningen att vi kan fortsätta att vidareutveckla våra affärer på ett mer effektivt och gynnsamt sätt. Vi har även här möjligheten att expandera över tid. Vi är mycket nöjda med hur Fastmax har drivit detta projektet tillsammans med oss.”

”I egenskap av en mindre lokal aktör på fastighetsmarknaden i Borås, är vi mycket stolta över att inleda ett samarbete med Golvimporten som vi har tecknat ett hyreskontrakt på tio år med” säger Krister Lundgren som tillsammans med Magnus Bengtsson driver och äger Fastmax.

Snabbfakta Snabbfakta
  • Byggherrar/ägare Fastmax Holding AB
  • Hyresgäst Golvimporten Nordic AB
  • Adress Elementgatan 14, Borås
  • Storlek ca 2600 kvm
  • Projektstart Juni 2020
  • Beräknad inflyttning Januari 2021