Actionplant AB

Actionplant AB

Föreläsningar Blogg Författare

Jesper Caron gör årligen över 150 föreläsningar varje år om att Leda och lyfta sig själv. Driver Facebooksidan Framsteg som vid ett antal tillfällen rankats som Sveriges mest trafikerade sida på Facebook. Vi är 1 st som jobbar på Actionplant AB.

ADinQ AB

ADinQ AB

Butiks-TV Reklam i kö

Säljer och producerar tv-reklam som visas i kassalinjen hos ICA & WiLLY:S. Vi finns representerade i över 500 butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är 50 st som jobbar på ADinQ AB.

Här är det bra service och mer familjärt.

Aica Trading AB

Aica Trading AB

Kläder Väskor Skor

Aica Trading AB är distributör och agent för ett antal kända varumärken som Alan Paine, Baldessarini, Gloverall, Hiltl, Fiorelli, Modalu och Rosetti. Vi är 4 st som jobbar på Aica Trading AB.

Fastmax/Vesta12 har på ett föredömligt sätt skräddarsytt en lokal efter våra behov.

ARLY Creative AB

ARLY Creative AB

Reklam/Design Webutveckling Digital Marknadsföring

ARLY Creative är en kreativ och flexibel webbyrå i Borås med målet att stärka företag och varumärken med bättre strategi, synlighet och utseende online. Vi är 2 st som jobbar på ARLY Creative AB.

Snabb och lyhörd hyresvärd med bra valmöjligheter!

Astar AB

Astar AB

Utbildning Utveckling

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna. Vi är 9 st som jobbar på Astar AB.

Trevliga lokaler i centrala Borås

CNS

CNS

Utveckling Ekvitto Affärssystem

CNS, Card Network Solutions, tillhandahåller affärssystem för petroleum- och drivmedelsindustrin samt elektroniska kvitton. I Borås har vi en anställd som arbetar heltid med ekvittotjänsten Cardivation. Vi är 16 st som jobbar på CNS.

City Laser i Göteborg AB

City Laser i Göteborg AB

Skönhetsklinik Laserklinik Plastikkirurgi

Citylaser är en Skönhetsklinik mitt i centrala Göteborg. Vi har funnits med sedan 82 och har primärt 4 områden, laserbehandlingar, plastikkirurgi, intimkirurgi och medicinsk hudvård. Vi är 6 st som jobbar på City Laser i Göteborg AB.

Bra bemötande - Bra lokaler - ständig utveckling

Elastocon

Elastocon

Elektronikindustri Kalibrering Provning

Elastocon utvecklar, tillverkar och säljer provningsutrustning för gummi- och plastmaterial. Vi erbjuder även provningsutrustning för olika typer av material från andra tillverkare samt tjänster inom ackrediterad kalibrering och provning. Vi är 18 st som jobbar på Elastocon.

Fastmax är en lyhörd fastighetsägare.

Enodios

Enodios

Översättning Språkgranskning

Översättning och språkgranskning på svenska och engelska med hög precision. Vi är 1 st som jobbar på Enodios.

Centralt läge med utvecklingsmöjligheter.

Exakta Borås

Exakta Borås

Print & Beyond

Exakta Borås är en del av Exakta Group som erbjuder allt från tryckeritjänster och storformatstryck till beslutsstöd inför marknadsaktiviteter, beställningsportaler, lagerhållning och distribution samt framtagning av profilprodukter. Vi är 17 st som jobbar på Exakta Borås.

Fastmax blev vårt val när vi skulle bygga nytt och har varit en jättebra partner under hela byggtiden och som hyresvärd. Med rak kommunikation och lyhördhet är vi idag en jättenöjd hyresgäst.

Håkans Trädgårdstjänst AB

Håkans Trädgårdstjänst AB

Trädgårdstjänst Anläggning Skötsel

Vi specialiserar oss på skötsel, underhåll och anläggning av grönytor, markarbete samt byggnationer. Vi är återförsäljare för Benders. Vi är 20 st som jobbar på Håkans Trädgårdstjänst AB.

Jamfa AB

Jamfa AB

Fastighetsbolag

Fastighetsbolag med centralt belägna fastigheter i Borås. I våra fastigheter har vi butikslokaler, kontorslokaler samt bostäder för uthyrning. Vi är 1 st som jobbar på Jamfa AB.

Vi hyr kontor hos Fastmax i deras kontorshotell eftersom vi dels får sitta ganska centralt och dels tror vi att det kan vara trevligt att sitta tillsammans med några fler.

Nordint Consulting AB

Nordint Consulting AB

Omställning Coaching

Coaching, utbildning, konsulttjänster. Omställning av personer inom kommuner och landsting via Omställningsfonden (främst uppsagda p.g.a. arbetsbrist). Vi är 1 st som jobbar på Nordint Consulting AB.

Trevlig och kreativ miljö mellan företagen som finns här, bra gemensamma utrymmen. Kanon med konferensrummet som finns tillgängligt för alla genom enkelt bokningsförfarande.

Precise Media AB

Precise Media AB

Webbutveckling Reklam/Design Spelutveckling

Precise Media hjälper er med allt som har med webb, marknadsföring, appar och liknande att göra - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Enkelt, professionellt och modernt! Vi är 2 st som jobbar på Precise Media AB.

Med Fastmax har vi fått tag på en central kontorslokal som passar utmärkt för oss.

Profsafe AB

Profsafe AB

Säkerhet Säkerhetsskåp Säker förvaring

Profsafe producerar och tillhandahåller certifierade produkter inom stöld, brand och värdeförvaring samt ett brett sortiment inom tunnplåtsprodukter som klädskåp och övriga förvaringsskåp Vi är 18 st som jobbar på Profsafe AB.

Symetri Borås

Symetri Borås

Utveckling BIM PLM

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Vi är 3 st som jobbar på Symetri Borås.

Fräscha lokaler centralt med bra tillgänglighet

Tower Music Sweden

Tower Music Sweden

Reklam-Musik Film Sociala Media

Tower Music Sweden är i grunden ett produktionsbolag som skriver låtar till artister men är nu mer raklam-baserat. Vi gör även film till sociala media, voice over och självklart fortsättningsvis också grymt bra låtar! Vi är 1 st som jobbar på Tower Music Sweden.

Fastmax tog in mig när jag blev ockrad av ett annat fastighetsbolag som helt sonika 4-dubblade hyran. Magnus hjälpte mig igång i mina nya lokaler och här har jag nu varit sen 2011 och stortrivs. Bättre hyresvärd för min verksamhet kan...

Unibrands AB

Unibrands AB

Textilimportör

Unibrands producerar framförallt Ytterplagg och Allvädersplagg till kedjor, varumärken och profil/yrkeskläder. Vi är 15 st som jobbar på Unibrands AB.

Bra flexibilitet i samarbetet, det gillar vi! :-)

VANBRUUN AB

VANBRUUN AB

Smycken Diamanter

VANBRUUN.COM är nordens största butik för exklusiva smycken online. Vi är specialicerade på diamanter och smycken med dessa. Vi är 4 st som jobbar på VANBRUUN AB.

Vi har valt Fastmax som hyresvärd då de är lyhörda för sina kunders unika behov samt att de erbjuder en fantastisk service där åtgärder alltid sker fort och smärtfritt.

WSP Sverige AB

WSP Sverige AB

Teknikkonsultation Utveckling Analys

WSP är ett av världens ledande analys-och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus & industri, transport & infrastruktur och miljö & energi. Vi är 3 st anställda WSP Borås. Vi är 3 st som jobbar på WSP Sverige AB.