Actionplant AB

Actionplant AB

Föreläsningar Blogg Författare

Jesper Caron gör årligen över 150 föreläsningar varje år om att Leda och lyfta sig själv. Driver Facebooksidan Framsteg som vid ett antal tillfällen rankats som Sveriges mest trafikerade sida på Facebook. Vi är 1 st som jobbar på Actionplant AB.

ADinQ AB

ADinQ AB

Butiks-TV Reklam i kö

Säljer och producerar tv-reklam som visas i kassalinjen hos ICA & WiLLY:S. Vi finns representerade i över 500 butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är 50 st som jobbar på ADinQ AB.

Här är det bra service och mer familjärt.

Aica Trading AB

Aica Trading AB

Kläder Väskor Skor

Aica Trading AB är distributör och agent för ett antal kända varumärken som Alan Paine, Baldessarini, Gloverall, Hiltl, Fiorelli, Modalu och Rosetti. Vi är 4 st som jobbar på Aica Trading AB.

Fastmax/Vesta12 har på ett föredömligt sätt skräddarsytt en lokal efter våra behov.

ARLY Creative AB

ARLY Creative AB

Reklam/Design Webutveckling Digital Marknadsföring

ARLY Creative är en kreativ och flexibel webbyrå i Borås med målet att stärka företag och varumärken med bättre strategi, synlighet och utseende online. Vi är 2 st som jobbar på ARLY Creative AB.

Snabb och lyhörd hyresvärd med bra valmöjligheter!

Astar AB

Astar AB

Utbildning Utveckling

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna. Vi är 9 st som jobbar på Astar AB.

Trevliga lokaler i centrala Borås

CNS

CNS

Utveckling Ekvitto Affärssystem

CNS, Card Network Solutions, tillhandahåller affärssystem för petroleum- och drivmedelsindustrin samt elektroniska kvitton. I Borås har vi en anställd som arbetar heltid med ekvittotjänsten Cardivation. Vi är 16 st som jobbar på CNS.

City Laser i Göteborg AB

City Laser i Göteborg AB

Skönhetsklinik Laserklinik Plastikkirurgi

Citylaser är en Skönhetsklinik mitt i centrala Göteborg. Vi har funnits med sedan 82 och har primärt 4 områden, laserbehandlingar, plastikkirurgi, intimkirurgi och medicinsk hudvård. Vi är 6 st som jobbar på City Laser i Göteborg AB.

Bra bemötande - Bra lokaler - ständig utveckling

Elastocon

Elastocon

Elektronikindustri Kalibrering Provning

Elastocon utvecklar, tillverkar och säljer provningsutrustning för gummi- och plastmaterial. Vi erbjuder även provningsutrustning för olika typer av material från andra tillverkare samt tjänster inom ackrediterad kalibrering och provning. Vi är 18 st som jobbar på Elastocon.

Fastmax är en lyhörd fastighetsägare.

Enodios

Enodios

Översättning Språkgranskning

Översättning och språkgranskning på svenska och engelska med hög precision. Vi är 1 st som jobbar på Enodios.

Centralt läge med utvecklingsmöjligheter.

Håkans Trädgårdstjänst AB

Håkans Trädgårdstjänst AB

Trädgårdstjänst Anläggning Skötsel

Vi specialiserar oss på skötsel, underhåll och anläggning av grönytor, markarbete samt byggnationer. Vi är återförsäljare för Benders. Vi är 20 st som jobbar på Håkans Trädgårdstjänst AB.

Jamfa AB

Jamfa AB

Fastighetsbolag

Fastighetsbolag med centralt belägna fastigheter i Borås. I våra fastigheter har vi butikslokaler, kontorslokaler samt bostäder för uthyrning. Vi är 1 st som jobbar på Jamfa AB.

Vi hyr kontor hos Fastmax i deras kontorshotell eftersom vi dels får sitta ganska centralt och dels tror vi att det kan vara trevligt att sitta tillsammans med några fler.

Mattssons Herrekipering

Mattssons Herrekipering

Herrkläder Festkläder Kläder

Mattssons Herrekipering erbjuder ett brett utbud av noga utvalda herrkläder av högsta kvalitet i ett stort utbud av storlekar till konkurrenskraftiga priser. Vi är 3 st som jobbar på Mattssons Herrekipering.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Anhöriga Anhörigstöd Anhörigvänlig

Nationellt kompetenscentrum anhöriga ska samla in, strukturera och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stimulera och stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation. Vi är 3 st som jobbar på Nationellt kompetenscentrum anhöriga.

Flexibla, agila och parata.

Nordisk Undertext AB

Nordisk Undertext AB

Undertextning Översättning Lokalisering

Man kan säga att Nordisk Undertext är ett översättningsföretag, men det utgör bara en bråkdel av det vi gör. Nordisk Undertext är en mediebyrå för undertextning med ett brett tjänsteutbud inom filmöversättning. Vi är 10 st som jobbar på Nordisk Undertext AB.

Precens AB

Precens AB

Konsultverksamhet

Precens AB bedriver i huvudsak konsultverksamhet inom bolagsstyrning och organisation. Vi är 2 st som jobbar på Precens AB.

En aktiv, flexibel, ansvarstagande hyresvärd som lägger stort fokus på att vi som hyresgäster skall trivas. Såväl fastigheter som administration präglas av ordning och reda. Toppen!

Precise Media AB

Precise Media AB

Webbutveckling Reklam/Design Spelutveckling

Precise Media hjälper er med allt som har med webb, marknadsföring, appar och liknande att göra - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Enkelt, professionellt och modernt! Vi är 2 st som jobbar på Precise Media AB.

Med Fastmax har vi fått tag på en central kontorslokal som passar utmärkt för oss.

Prêt

Prêt

Damkläder

Sportigt, avslappnat och elegant. Kläder för kvinnor. Vi är 3 st som jobbar på Prêt.

Vi är väldigt nöjda!

Symetri Borås

Symetri Borås

Utveckling BIM PLM

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Vi är 3 st som jobbar på Symetri Borås.

Fräscha lokaler centralt med bra tillgänglighet

Unibrands AB

Unibrands AB

Textilimportör

Unibrands producerar framförallt Ytterplagg och Allvädersplagg till kedjor, varumärken och profil/yrkeskläder. Vi är 15 st som jobbar på Unibrands AB.

Bra flexibilitet i samarbetet, det gillar vi! :-)

VANBRUUN AB

VANBRUUN AB

Smycken Diamanter

VANBRUUN.COM är nordens största butik för exklusiva smycken online. Vi är specialicerade på diamanter och smycken med dessa. Vi är 4 st som jobbar på VANBRUUN AB.

Vi har valt Fastmax som hyresvärd då de är lyhörda för sina kunders unika behov samt att de erbjuder en fantastisk service där åtgärder alltid sker fort och smärtfritt.

Vindspelet Grafiska AB

Vindspelet Grafiska AB

Tryck Bokbinderi Prepress

Vi på Vindspelet hjälper dig som kund med allt tryck på papper – och lite till. Vår drivkraft har alltid varit att erbjuda den bästa kvaliteten och den pålitligaste leveranssäkerheten. Då brukar det bli både trevligt och kostnadseffektivt. Vi är 20 st som jobbar på Vindspelet Grafiska AB.

Fastmax blev vårt val när vi skulle bygga nytt och har varit en jättebra partner under hela byggtiden och som hyresvärd. Med rak kommunikation och lyhördhet är vi idag en jättenöjd hyresgäst.

WSP Sverige AB

WSP Sverige AB

Teknikkonsultation Utveckling Analys

WSP är ett av världens ledande analys-och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus & industri, transport & infrastruktur och miljö & energi. Vi är 3 st anställda WSP Borås. Vi är 3 st som jobbar på WSP Sverige AB.